Acties/Nieuws

Acties/Nieuws


Notulen & verslagen sporten van de ledenvergadering 2024

Vacature gymdocent!

Wij zijn op zoek naar een gym/sport docent(e) die de kinderen in Sumar wil laten bewegen.
Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde gym/sport docent die een passie heeft voor sport en beweging? Dan zoeken wij jou!

Voor meer informatie kijk op http://sportiefsumar.nl/vacature-gymdocent/

Badminton is een succes!

Wat een opkomst bij de eerste badminton lessen! Zowel bij de kinderen als de volwassenen was er een mooie opkomst.
Er is besloten om badminton voor 16+ door te zetten op de maandagavonden. Dit zal de eerst komende 8x nog onder leiding zijn van Coby. Daarna gaat de groep zelf verder.

 

Yoga stopt!

Helaas stopt Yoga.. De vereniging probeert het nog aan te bieden op een ander gunstiger tijdstip. Wordt vervolgd! Blijf facebook en de Koekoek in de gaten houden.

 

Yoga in de Kamp!

Letop! Morgen geen Yoga in de sporthal, maar in de Kamp. Neem je eigen mat mee en een kleedje. Van 10:15 – 11:15 uur ben je welkom.
Wil je elke week Yoga lessen volgen? Geef je dan nu op via: https://sportiefsumar.nl/opgaveformulier/

 

Openlessen 2023 

Iepen sportlessen 🧎‍♀️🏃‍♂️🤸🏼🧘
Tiisdei 31 oktober en woansdei 1 novimber docht Sportvereniging Suameer de doarren iepen.
De sportklean oan en aktyf meidwaan of efkes sjen as it ek wat foar dy is. It mei allegear tidens de iepen lessen yn it gymlokaal fan Sumar.
Programma:
Tiisdei 31 oktober
19:00-20:30 oere 🏐
Follybal froulju
20.30-22.00 oere (Spitigernôch komt de training fan ‘e hearen te ferfallen.
Je binne fan herte wolkom op 7 novimber.)
Follybal manlju
Woansdei 01 novimber 09:00-10:00 oere Zumba🤸🏼🧎‍♀️
10.15-11.15 oere Yoga🧘🧘‍♂️
Foar de yoga sammelje yn it gymlokaal. Yoga wurdt yn de lytse seal fan Dorpshuis de Kamp jûn.
 

Notulen van de ledenvergadering 2023

Notulen ledenvergadering Sportvereniging Suameer op 13 maart 2023

 

Foto’s van beachvolleybal 2022 online

          

Beter laat dan niet. Maar op deze website zijn foto’s van beachvolleybal terug te vinden. Gemaakt door Binne Kramer & Sumarder Saakjes. 
https://www.sportiefsumar.nl/beachvolleybal-2022/

Nieuwe outfits voor de dames!

In een nieuw jasje!

          

Het afgelopen jaar werd het team in een nieuw tenue gestoken.
Ze ontvingen van de SONAC nieuwe shirts en trainingspakken. Van Vishandel van den Dool en Kaaskoperij Damwoude ontvingen ze mooie sporttassen. 
Door de coronamaatregelen konden ze pas in september 2021 spelen in de prachtige outfits. Binne Kramer maakt de foto.
Nogmaals willen wij de sponsoren bedanken namens het bovenstaande team en het bestuur van de sportvereniging.


Nieuwe pieten in Sumar!

Gediplomeerde pieten!

          

De sint zal dit jaar zijn verjaardag anders vieren dan anders. Zo moeten wij ons dit jaar allemaal iets aanpassen. 1 ding veranderd natuurlijk niet! De sint heeft ook in de toekomst pieten nodig, die hem zullen helpen om alle cadeautjes rond te brengen en schoentjes te vullen. Een piet wordt je niet zomaar, daar moet je best wel wat kunstjes voor kunnen. Zo moesten de toekomstige pietjes best wel moeilijke oefeningen uitvoeren. Maar de pieten hadden daar geen enkel probleem mee. Ze slaagden met vlag en wimpel voor het pieten diploma.


Nieuwe sporttassen!

Wie & Wat zien we daar!?

Ondernemers Frank en Gerrit met een nieuwe sporttas voor de dames en heren volleybal van SV Suameer!
Gerrit is eigenaar van “vishandel van den Dool” en mede speler van heren SV Suameer. Het leek hem leuk om als ondernemer iets terug te doen voor de vereniging. Aangezien er al nieuwe tenues waren kwam hij op het idee van een sport tas! Dit kwam ter sprake in een gesprek met mede ondernemer Frank van “Kaaskoperij”. Die vond het een super leuk idee. Zo is de samenwerking tussen de beide ondernemers tot stand gekomen!

– Vishandel van den Dool is een flexibele viswinkel die iedere week op 4 vaste locaties staat. Van den Dool mag zich graag onderscheiden van concurrenten en hiervoor is veel aandacht. Dit proef je door de eigen samengestelde kruiden mix die ze toevoegen aan de vers gesneden kabeljauw. Hierdoor ontstaan de lekkerste lekkerbekken en stukjes kibbeling! Ook catering hoort bij Vishandel van den Dool Hoofdingrediënt is vis maar in overleg is bijna alles mogelijk. BBQ met of zonder kok, rollades, gourmetschalen en veel meer! Kortom Vishandel van den Dool staat voor je klaar met een innoverend team en vooral met een vers product! Je kunt ze bereiken per mail: Gerritvddool@hotmail.com of via telefoon op 06-53534265.

– Kaaskoperij Damwoude is een kaaswinkel waar je terecht kunt voor heerlijke Goudse en boeren Kazen! Ze kunnen voor iedereen een lekker cadeau samenstellen met onder andere: kaas, worsten, vers gebrande noten, Friese bieren, wijn en allerlei andere mooie delicatessen. Het beste kan je gewoon langskomen in de winkel om al het lekkers in je op te nemen! Je kunt de winkel vinden in het winkelcentrum van Damwâld. Of kijk eens in de webshop: www.kaaskoperijdamwoude.nl

Wij zijn super blij met de tassen! En willen beide ondernemers bedanken met dit geweldige cadeau!
Meer foto’s van de ondernemers vind je in onze galerij.

Kids sportochtend!

Op zaterdag 22 augustus organiseert de Oranjevereniging van Sumar in samenwerking met de voetbalvereniging Suameer en de sportvereniging Suameer een gezellige, sportieve ochtend voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Er zijn allerlei leuke activiteiten om aan mee te doen.
Lijkt het jullie leuk? Meld je kind(eren) dan aan via onderstaand mailadres óf telefonisch via Klaas Nijboer: 06-20249492 of Romke de Vries: 06-14965130.
Ook aan de jongere kinderen is er gedacht.
Tevens is er voor alle kinderen ranja en patat.
Ouders zijn welkom maar we verzoeken jullie vriendelijk om niet in grote getale op deze ochtend af te komen. We volgen de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze regels houdt.
Wanneer: zaterdag 22 augustus
Tijd: 9:00 tot 12:30 uur
Waar: het voetbalveld van vv Suameer
Opgave: ovsumar@gmail.com

Corona update 13-8.

Een kleine update over de huidige stand van zaken rondom Corona en onze sportclub. De gymles zal hervatten vanaf 24-8-2020. We starten eerst met 1 uur en 1 groep.  Mochten er meer kinderen mee komen doen kunnen wij in overleg meerdere groepen creëren en meerdere lessen in plannen. 
De volleybal heren hebben de keuze gemaakt om met 1 team door te gaan. Dit om persoonlijke omstandigheden en omdat sommige spelers van onder de risico groep behoren. Uit voorzorg hebben ze de keuze gemaakt om dit jaar voorzichtig aan te doen. Er wordt zoals het nu lijkt in september wel gewoon weer getraind. En worden de wedstrijden voor 1 team ingepland.

Corona update!

In navolging van de nieuwe richtlijnen vanuit de Rijksoverheid heeft Tytsjerksteradiel besloten ook haar sporthallen en gymzalen te sluiten. Wij als sportvereniging hebben hier op gereageerd. En zullen de komende maanden geen sport abonnement kosten afschrijven. Wij hopen dat wij allen snel en gezond weer onze sport activiteiten mogen hervatten.